Konferencja - webinarium „Przetwórstwo żywności w ramach RHD: Nowe technologie produkcji i ich wpływ na jakość i bezpieczeństwo produktu”

logotyp (link otworzy duże zdjęcie)

W środę 27 listopada 2024 r. w godz. 9:00 - 13:30, Wielkopolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Poznaniu organizuje bezpłatną konferencję w formie webinarium pn.: „Przetwórstwo żywności w ramach RHD: Nowe technologie produkcji i ich wpływ na jakość i bezpieczeństwo produktu”. Konferencja skierowana jest przede wszystkim do rolników, producentów i przetwórców żywności, mieszkańców obszarów wiejskich, a także do instytucji mogących udzielać wsparcia w zakresie rozwoju i wdrażania nowych metod produkcji.

KONFERENCJA JEST BEZPŁATNA
ZGŁOŚ SIĘ JUŻ TERAZ!

Konferencja jest skierowana przede wszystkim do producentów i przetwórców żywności, mieszkańców obszarów wiejskich doradców, a także do instytucji mogących udzielać wsparcia w zakresie rozwoju i wdrażania nowych metod produkcji. Zapisz się na konferencję, logując się na stronie internetowej WODR w Poznaniu poprzez zakładkę w menu Wydarzenia/Szkolenia WODR lub bezpośrednio przez  Link

Jeśli z powodów technicznych nie możesz zapisać się na konferencje za pomocą aplikacji – prześlij wiadomość na adres e-mail: wrow@wodr.poznan.pl. Temat wiadomości: Konferencja – Przetwórstwo żywności w ramach RHD. W treści wpisz Twoje imię, nazwisko, adres zamieszkania oraz powiat. W odpowiedzi otrzymasz link zapraszający na konferencję.

W sprawach związanych z konferencją należy kontaktować się z Działem Rozwoju Obszarów Wiejskich, tel. 61 863 04 18

Opublikowano: 20 listopada 2024 09:05

Kategoria: Aktualności

Wyświetleń: 114

Załączniki:

Program konferencji [139.7 KB]